Gå til hovedindhold

Om CroneVikar

CroneVikar ApS er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren og det pædagogiske område.

Vi forstår behovene for personaleløsninger - og har mange års erfaring med at opfylde dem.

Vi er hurtige til at levere vikarer, og vores vikarer er ikke hvem som helst. Vi går meget op i screening af personale, så du får den helt rigtige vikar til dine behov.

Det betyder, at vi har vikarer til et hvert behov. Ligefra bosteder med børn og unge, til institutioner med kriminelle og alt indenfor sundhedssektoren. Alle opgaver bliver taget meget alvorligt. Det er afgørende, at kunden får de rette vikarer, og det sørger vi for. Derfor ansætter vi kun vikarer med den rette indstilling og det rette CV.

Vi har overenskomst med 3F.

Fokus på god service

Det betyder alt for os at levere en god service og kvalitetsarbejde over for alle vores kunder samt de borgere, som arbejdet eventuelt handler om. Derfor tager lederne selv vagter hos kunden, så vi ved 100% hvad opgaven indebærer og hvilke vikarer der passer perfekt ind i kundens behov.

Vikarerne i CroneVikar brænder for at arbejde, og udvikle og hjælpe mennesker. CroneVikar brænder for at give vikarerne mulighed for at gøre dette. Det giver de bedste resultater til kunden.

Alle typer af opgaver

Vi tilbyder kvalificerede vikarer til:

  • Akutte vikariater
  • Længerevarende vikariater
  • ​​​​​​Større bemandingsopgaver

 

Vores værdier

Ansvarlighed
Gennem ansvarlighed overfor enhver opgave, internt i huset og eksternt overfor kunder og vikarer, at sikre at opgaverne bliver løst på den til enhver tid mest optimale måde.

Empati
Gennem indlevelse og forståelse at udvise empati i kommunikation og kontakt med kunder, vikarer og kolleger, for derigennem at opnå den bedste løsning i situationen.

Fleksibel
Altid tilgængelig, og omstillingsparat. Vi er altid klar med en løsning nat og dag.

Effektivitet
Gennem effektivitet og arbejdssomhed at gå til enhver opgave med fokus på kvalitet.